Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سیدمحمد میرجلیلی، پیش از ظهر یکشنبه در نشستی خبری با اشاره به چشم انداز ۱۰ ساله تعریف شده برای آتش نشانی برای رسیدن به سرعت عمل مطلوب در مواقع بروز حادثه اظهار داشت: مهمترین اقدام برای رسیدن سریع به محل حادثه، ارتباط شهروندان و تشخیص موقعیت حادثه است.

وی با بیان اینکه میانگین زمان رسیدن به محل حادثه باید چهار دقیقه باشد، افزود: در صورتی که استفاده از اپلیکیشن آتش نشان فراگیر شود، این امر محقق خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میرجلیلی در مورد این اپلیکیشن بیان کرد: این اپلیکیشن طراحی و روی سایت شهرداری یزد بارگذاری شده و شهروندان می توانند آن را روی گوشی‌های خود نصب کنند.

وی با بیان اینکه از این اپلیکیشن در روز هفتم مهرماه رونمایی می شود، افزود: از مردم یزد درخواست می کنم این اپلیکیشن را بر گوشی‌های همراه خود نصب کنند تا در صورت نیاز، بتوانند به سرعت با آتش نشانی ارتباط برقرار کرده و نیروها نیز به سرعت در محل حاضر شوند.

پراکندگی شهر و جمعیت تغییر جانمایی ایستگاه های یزد را ضروری کرده است

رئیس سازمان آتش نشانی یزد در بخش دیگری از سخنان خود در مورد ایستگاه‌های آتش نشانی یزد عنوان کرد: تعداد ایستگاه‌ها با توجه به جمعیت یزد، استاندارد است اما پراکندگی جمعیت، تغییر جانمایی برخی ایستگاه‌ها را ضروری کرده است.

وی ادامه داد: در راستای برنامه چشم انداز شورای سازمان آتش نشانی، برخی جانمایی‌ها با طرح مطالعاتی که هم اکنون آغاز شده، تغییر خواهد کرد.

تغییر ایستگاه‌های جاده شهرک صنعتی، شاهدیه و حمیدیا

میرجلیلی یادآور شد: این تغییرات در ایستگاه جاده شهرک صنعتی یزد، شاهدیه و حمیدیا رخ خواهد داد و این ایستگاه‌ها به سایر نقاط شهر انتقال داده می‌شود تا به این ترتیب، ۱۴ ایستگاه موجود، در زمان وقوع حادثه بتوانند در سریعترین زمان ممکن خود را به محل حادثه برسانند.

وی در بخش دیگری از این نشست در مورد تجهیزات خریداری شده نیز بیان کرد: از مهر ۹۸ تاکنون ۱۷ میلیارد تومان تجهیزات و ماشین آلات به ایستگاه‌های آتش‌نشانی اضافه شد و از پنج میلیارد تومان اعتباری که برای تجهیز ماشین آلات اختصاص یافته بود، تاکنون برای ۴ میلیارد تومان قرارداد برای تجهیز ماشین آلات آتش نشانی و نردبان هیدرولیک منعقد شده است.

میرجلیلی همچنین از اختصاص یک میلیارد تومان به تجهیزات حفاظت فردی آتش نشانی یزد خبر داد و گفت: آتش نشانی یزد از نظر تجهیزات حفاظت فردی و تجهیزات تنفسی از مجهزترین مراکز در کشور است.

حوادث شهری یزد ۹ کشته بر جا گذاشت

وی همچنین به تشریح آمار حوادث یزد در سال جاری پرداخت و گفت: در شش ماهه اول امسال، هزار و ۳۷ مورد حادثه و ۸۱۸ مورد حریق رخ داده است که بیشترین آمار عملیات‌های حوادث مرتبط با به دام انداختن حیوانات بوده است.

میرجلیلی، تعداد فوتی‌های این حوادث را ۹ نفر و تعداد نجات یافتگان را ۳۵۷ نفر اعلام کرد و گفت: خوشبختانه در دو سال گذشته حادثه پرسنلی جدی در یزد رخ نداده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود از مقاوم سازی ایستگاه‌های آتش نشانی یزد خبر داد و گفت: ایستگاه مهرآوران نیز هفتم مهرماه به مناسبت روز آتش نشان، بهره برداری خواهد شد.

کد خبر 5314029

منبع: مهر

کلیدواژه: یزد آتش نشانی شهرداری يزد هفته دفاع مقدس ویروس کرونا اربعین 1400 اربعین حسینی بوشهر ایلام بازگشایی مدارس واکسن کرونا آمار کرونا عکس استانها گرگان خطبه های نماز جمعه آغاز سال تحصیلی دفاع مقدس میلیارد تومان آتش نشانی یزد ایستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۱۵۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت به‌روزسانی تجهیزات اطفای حریق در کرمانشاه

مدیرکل منابع طبیعی استان کرمانشاه گفت: با توجه به صعب العبور بودن مناطق منابع طبیعی استان کرمانشاه و فرسوده بودن امکانات، به روزرسانی تجهیزات ضرورت دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، انشاالله کولانی در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که امروز در استانداری برگزار شد اظهار داشت: این اداره  کل براساس وظایفی که دارد اقدام به کنترل سیل در سطح 14 شهرستان استان کرده که مؤثرترین آن مهار سیلاب در ضلع شمالی شهر کرمانشاه بود.

وی با اشاره به ضرورت رفع نیازها و امکانات حریق عنوان کرد: با توجه به صعب‌العبور بودن و فرسوده بودن امکانات و تجهیزات اطفای حریق درخواست به روزرسانی تجهیزات را داریم.

کولانی با تأکید بر مردمی‌سازی و هماهنگی بین دستگاه‌ها در اطفای حریق گفت: در بخش‌هایی از شهرستان دالاهو طی یک ساعت 740 نفر از مردم به صورت خودجوش برای اطفای حریق به کمک آمدند و حریقی که 72 ساعت طول می‌کشید با همراهی مردم به حداقل رسید.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه با بیان اینکه بیماری لورانتوس گریبانگیر جنگل‌های سراسر کشور به ویژه جنگل‌های زاگرس است افزود: این آفت بیشتر در فصل خشکسالی درختان را مبتلا می‌کند و درخواست داریم مبارزه با این آفت به صورت ملی دیده شود در غیر این صورت در سال‌های آینده این جنگل‌ها را از دست خواهیم داد.

وی با بیان اینکه در چند سال اخیر حدود 620 هزار هکتار طرح آبخیزداری اجرا شده است عنوان کرد: سهمیه و تعهد استان در زمینه کشت یک میلیارد نهال طی چهار سال حدود سه میلیون اصله نهال بوده که انجام شده اما تعهد ملی 36 میلیون نهال بوده که در صورت تأمین اعتبار ملی انجام می‌شود.

کولانی با اشاره به اینکه ظرفیت نهالستان‌های استان دو میلیون و 300 هزار اصله نهال است اما سه میلیون اصله نهال تولید و کشت شده است گفت: 600 هکتار از نهال‌های کشت شده مثمر و مابقی کشت اقتصادی است که برای تولید چوب مورد استفاده قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حریق در هتل پارسیان کوثر تهران مهار شد
  • ضرورت به‌روزسانی تجهیزات اطفای حریق در کرمانشاه
  • حریق یک مرکز اقامتی در میدان ولیعصر تهران
  • حریق در پشت بام یک منزل مسکونی در مشهد اطفا شد
  • حریق گالن‌های قیر در پشت بام یک ساختمان در حال ساخت  
  • وقوع ۱۰۴ حریق و حادثه در سمنان/ ۲۷۸۵ نفر با آتش نشانی تماس گرفتند
  • آتش‌سوزی گسترده یک کارگاه ۲۰۰۰ متری در جنوب تهران
  • تصاویر آتش‌سوزی گسترده یک کارگاه بزرگ در تهران |‌ ویدئو
  • آتش سوزی فروشگاه دخانیات در شهرکرد
  • انفجار منزل مسکونی در قم